cikkek

Megpróbáltam felöltözni, mint egy Instagram-sztár, avagy divatlehetőségek Székesfehérváron

www.pexels.com

Adott öt Instagram-kép, amit menő instalányok posztoltak, akik nem a divatot követik, hanem őket követik nagyon sok százezren, vagyis kis túlzással: ők a divat. Na, ne az haute couture kategóriára gondoljunk, csak a „de jól néz ki, én is felvenném” szintet tűztem ki célul. A telefonomra mentettem az öt kiválasztott fotót és nyakamba vettem a várost.

 

 

Az Instagram térnyerésével a divatbloggerek (és a divat iránt érdeklődő széplányok) is beleálltak a felület adta lehetőségekbe, és egy-egy instagrammer mára félelmetes követőtáborra tett szert, mondhatni, ma már az általuk közvetített utcadivat vagy street style erősen meghatározza, hogy a nagyközönség hogyan is öltözködik. Például az általam is előszeretettel böngészett fashion4perfection, a street_style_paris vagy a milano_streetstyle oldalak mindegyike egymillió fölötti követőt tudhat magáénak. Emellett persze a divatmárkák sem mehettek el szó nélkül, hiszen a kiváltságos életérzést közvetítő, gyönyörűen fényképezett sokszor fizetett tartalommal rendelkező fotókon a csodás lányok ruhái, kiegészítői szinte biztosan belekerülnek a divatkörforgásba.

Mert mondjuk ki, mi is szeretnénk úgy kinézni. Igen, én is. És a divat iránt minimális érdeklődéssel bíró nők – vagyis a női társadalom 99 százaléka – szívesen mustrálja ezeket a képeket és inspirálódnak belőlük. De mit sem ér az inspiráció, ha az megmarad álomszinten, és a nadrághoz, pólóhoz, pulóverhez nem tudunk hozzájutni. A kérdés pedig nem is lehetne aktuálisabb most, hiszen erre a hétvégére esik a Glamour-kupon őrület, úgyhogy csajhadak vadásznak mindenre elszánt tekintettel a plázákban.

Arról meg már nem is beszélve, hogy egyébként is előszeretettel panaszkodunk, hogy Székesfehérváron kevés a lehetőség, már ami a divatot illeti, ahogy alig több mint egy éve el is mondtátok a véleményeteket arról, melyik világmárkát látnátok még városunkban szívesen.

A teljes írást ide kattintva, az fmc.hu oldalán olvashatod el!

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük