cikkek

Hova pöcköljük a cigicsikket, ha igazán suttyók akarunk lenni? Fehérvári kisokos kezdőknek és haladóknak

Ha mindenképpen meg szeretnénk felelni a magyar, akarom mondani székesfehérvári néphagyományoknak, akkor az aszfalt közepére, esetleg az utánunk haladó gyanútlan autós szélvédőjére. De semmiképpen se az arra kijelölt hamutálcába. Az szigorúan tilos!

Amennyiben meghódítás alatt álló asszonyállat is van a társaságunkban, mindenképpen két ujjal, elegánsan és jó messzire pöcköljük a kivégzett dekket, ahogy a minap az egyik székesfehérvári buszmegállóban feszítő, bő negyvenes amorózó is tette. Ja, és semmiképpen se kövessük a távolodó csikk repülési ívét, még flegmán se, mert esetleg feltűnik, hogy a gyanútlanul arra közlekedő autós karosszériáján fröccsen a parázs.

De lássuk csak, hova is való a már elszívott cigaretta gyászos maradványa:

Úttest

Mindenképpen kezdjük az út közepével, ha már fent is egy ilyen esetet taglaltam. Teljesen jó, ha álló vagy sétáló helyzetből pöccintjük el a dekket, kezdőknek elég, ha a vakvilágba lövik ki, haladóknak kötelező megcélozni az arra elhaladó gépjárműveket. Nehezített pálya, ha mi magunk is autóban ülünk, és a lehúzott ablakon elegánsan kieresztjük a még füstölgő csikket. Figyelem, itt kötelező a mögöttünk haladó gépjármű szélvédőjét eltalálni, azonnali szívrohamot és agyvérzést okozva. Ha ez még nem megy, a minimum akkor is az, hogy az anyósülés oldali ablakon keresztül a lehetőleg alaposan kiszáradt fűvel borított árokba kerüljön a még égő cigi. Ha elég lazák vagyunk, akkor egyből tárcsázzuk is a 105-öt, ha viszont inkább a suttyó vonalat erősítenénk, akkor elégedett félmosollyal a szájzugunkban hajtsunk tovább.

A teljes írást ide kattintva, az fmc.hu oldalán olvashatod el!

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük